Om klinikken

Molde Synskirurgi ble etablert i 2008, eies og drives av lokale optikere. Deler personell og tjenester, og har tilhold i de samme lokalene som Brillehuset i Myrabakken 10-12.

I forbindelse med en  vesentlig utvidelser av “brillebutikken” i Myrabakken i 2007 var det i tillegg til å fremstå med en stor og moderne optisk forretning også ønske om å etablere en tidsmessig optometrisk avdeling for synsundersøkelser og det som naturlig hører sammen med dette. Vi er i dag stolt over samarbeidet som har resultert i en av landets mest moderne og velutstyrte optometriske klinikker.

Refraktiv laserkirurgi har i de senere årene blitt et mer og mer etterspurt produkt som vi finner det helt naturlig blir tilbudt våre kunder og pasienter som synskorreksjon på lik linje med briller og kontaktlinser. Dette blir hos oss gjort av optikere med lang og bred klinisk og praktisk erfaring, i tillegg til at de har topp utdannelse (mastergrader i klinisk optometri).

Da vi som optikere og optiske forretninger ønsker å fremstå som totalleverandør av informasjon, produkter og tjenester i forbindelse med synskorreksjon, fant vi det helt naturlig å etablere Molde Synskirurgi.

For å best måte å kunne dekke behovet for refraktiv kirurgi i de mest sentrale deler av Møre og Romsdal har vi etablert samarbeide med; Interoptik på Futura i Kristiansund N